Gespecialiseerde boekhouders voor stichtingen in Nederland

Als stichting ben je ervaren in het jongleren met werklasten om aan de verwachtingen en deadlines van belanghebbenden te voldoen. Je werkt misschien lange uren om taken af te krijgen. De vraag is of je de ervaring en tijd hebt om je eigen boekhouding te beheren? Vaak wordt boekhouding uitgesteld tot het laatste moment, wat helaas betekent dat er fouten worden gemaakt.

Deskundige boekhouders voor stichtingen

Ons team van deskundige boekhouders helpt duizenden stichtingen in verschillende sectoren met onze boekhoudabonnementen vanaf slechts €39/maand.

Waarom kiezen voor Winstwaker voor boekhoudkundige diensten voor stichtingen?

Een betaalbare boekhoudoplossing

Voor stichtingen telt elke euro. We weten dat. Als stichting investeer je zelf in elk aspect van de organisatie. Daarom begrijpen we je terughoudendheid om in iets nieuws te investeren. Om deze reden zijn onze online boekhoudservices betaalbaar voor iedereen, of je nu een nieuwe of ervaren stichting bent.

Gemakkelijk beheer van accounts

Het jongleren met de taken van het runnen van een stichting kan een uitdaging zijn. Je moet veel rollen op je nemen, zoals die van marketeer, verkoper, strategieplanner en klantenservicemedewerker in één. Het uitbesteden van je boekhoudkundige taken aan Winstwaker neemt de extra verantwoordelijkheid weg, waardoor je meer tijd hebt om je op andere bedrijfsgebieden te concentreren.

Verlicht de stress van belastingaangiftes

Veel stichtingen zijn het erover eens dat het grootste gedoe van het beheren van een zelfstandige onderneming te maken heeft met het indienen van belastingaangiftes en bijdragen aan de nationale verzekeringen. Bij Winstwaker zullen onze gekwalificeerde accountants je rekeningen indienen voor je belastingaangifte namens jou en ruim op tijd, om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de regelgeving van de Belastingdienst.

Ondersteuning voor fiscale efficiëntie

Als er iets erger is dan je belastingaangifte indienen, dan is het wel je belastingen betalen. Onze experts in boekhouding voor freelancers zijn hier om ervoor te zorgen dat je je bedrijf op de meest fiscaal efficiënte manier runt. Onze ondersteuning voor fiscale efficiëntie helpt om je belastingverplichting te verminderen en laat je met een kleinere rekening achter naarmate het einde van het belastingjaar nadert.

Flexibel voor alle stichtingen

We begrijpen dat elke stichting uniek is. Je runt misschien een kleine stichting als een hobby of aanvullend inkomen, of je runt een fulltime bedrijf dat meer geld verdient dan je ooit had durven hopen in traditionele werkgelegenheid. In elk geval bieden we een flexibele boekhoudservice die geschikt is voor allerlei situaties.

Je eigen toegewijde boekhouder

Bij Winstwaker hebben we een team van gespecialiseerde boekhouders voor stichtingen. Dat betekent dat we je koppelen aan je eigen toegewijde boekhouder wanneer je met ons start. Een eigen boekhouder hebben betekent dat je profiteert van een gepersonaliseerde service die is afgestemd op jouw behoeften. Je boekhouder leert je goed kennen en biedt advies met betrekking tot jouw unieke situatie.

Ondersteuning wanneer je het nodig hebt

We weten dat het opzetten en runnen van je eigen stichting ontmoedigend kan zijn. Maar maak je geen zorgen. We zijn hier om alle ondersteuning te bieden die je nodig hebt om te gedijen als ondernemer. Of je nu nog moet beginnen of gewoon graag meer wilt weten over je verantwoordelijkheden als stichting, we zijn er om te helpen.

Met ons groeien

Veel stichtingen kiezen ervoor om na verloop van tijd op te schalen of uit te breiden. Je besluit misschien ook een partner of medewerker in dienst te nemen nadat je je stichting hebt uitgebreid. Wanneer dat gebeurt, weet dan dat we je de ondersteuning kunnen bieden die je nodig hebt om je organisatie te blijven uitbreiden, of je nu meer werk wilt aannemen, je tarieven aanzienlijk wilt verhogen of wilt overstappen naar een BV.

Wil je overstappen naar zorgeloos boekhouden?