Boekhoudservices voor jouw Eenmanszaak

Regel jouw administratie moeiteloos met Winstwaker

Meld je aan bij Winstwaker en krijg toegang tot een marktleidende boekhoudoplossing die speciaal voor jouw eenmanszaak is ontworpen. 

Winstwaker neemt ál jouw administratieve taken volledig over, dankzij onze geavanceerde boekhoudsoftware. We bieden jou een zorgeloze administratieve ervaring, zodat je meer tijd hebt voor je bedrijf. Onze maandabonnementen zijn scherp geprijsd en perfect voor eenmanszaken en starters. Met Winstwaker zeg je definitief vaarwel tegen de last van boekhouden. Kies voor het gemak en de zekerheid dat alles rondom jouw administratie professioneel wordt geregeld.

Waarom is Winstwaker de juiste keuze voor de boekhouding van jouw onderneming?

Volledige boekhouding

Onze dienst voor volledige boekhouding neemt al jouw financiële administratie uit handen. Van het verwerken van facturen en banktransacties tot aan het opstellen van de balans en winst- en verliesrekening, wij zorgen voor een nauwkeurige en tijdige boekhouding. Zo kun je je volledig concentreren op het groeien van je bedrijf, terwijl wij de cijfers voor je in de gaten houden.

 

Factureringssoftware

Met onze facturerings software maak je eenvoudig en snel professionele facturen. De software is gebruiksvriendelijk en kan volledig worden geïntegreerd met je boekhoudsysteem, waardoor je administratieproces aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je financiën altijd up-to-date zijn.

Wettelijke jaarrekeningen

Wij zorgen voor de opmaak van je wettelijke jaarrekeningen, conform de laatste regelgeving en standaarden. Onze expertise garandeert dat je jaarrekeningen correct en tijdig worden ingediend. Dit is essentieel voor zowel interne als externe stakeholders, zoals aandeelhouders en financiële instellingen.

Loonadministratie

Onze loonadministratie dienst biedt een complete oplossing voor de verwerking van salarissen, inclusief het berekenen van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen. Wij zorgen ook voor de nodige aangiften bij de belastingdienst en andere instanties, waardoor je verzekerd bent van een foutloze loonadministratie.

Vennootschaps belasting

Wij adviseren en begeleiden je bij het optimaliseren van je vennootschapsbelasting, zodat je niet meer betaalt dan nodig. Onze experts staan klaar om je te helpen met belastingplanning, het indienen van de belastingaangifte en eventuele controles door de belastingdienst.

Belastingadvies

Ons team van belasting adviseurs biedt deskundig advies op maat, gericht op het minimaliseren van je belastinglasten en het benutten van alle beschikbare belastingvoordelen. Of het nu gaat om persoonlijke belastingplanning of bedrijfsfiscale strategieën, wij staan voor je klaar.

 

Inkomstenbelasting aangifte

Wij verzorgen je inkomsten belastingaangifte zorgvuldig en zorgen ervoor dat je profiteert van alle aftrekposten en belastingvoordelen. Onze service is gericht op zowel particulieren als ondernemers, om te zorgen voor een optimale belastingaangifte.

 

Webportaal

Ons geavanceerde webportaal biedt je 24/7 toegang tot je financiële gegevens en administratie. Met dit gebruiksvriendelijke platform kun je gemakkelijk documenten uploaden, je financiële overzichten inzien en communiceren met je persoonlijke adviseur. Zo heb je altijd en overal controle over je financiën.

Hoe onze boekhoudservice werkt:

We hebben onze zakelijke zo ontworpen dat deze voor jou zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk is. We begrijpen dat wanneer je jouw boekhouding uitbesteedt aan een professional, je erop wilt vertrouwen dat jouw boekhouder zelf elk aspect van het werk aanpakt. Zo kun jij je zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Met onze service ben je verzekerd van een deskundige aanpak, waarbij we proactief te werk gaan om jouw financiële administratie naadloos en efficiënt te beheren.

  • Stuur ons jouw documenten (via het webportaal of per e-mail). Je kunt facturen versturen vanuit het portaal en direct koppelen aan je bankrekening.
  • Jouw boekhouding, salarisverwerking, bankreconciliaties en BTW-aangiftes worden volledig door ons verzorgd.
  • Elke maand ontvang je van jouw boekhouder de accountoverzichten en consultatie.
  • Aan het einde van het boekjaar verzorgen wij al je aangiften en dienen deze in bij de Kamer van Koophandel en/of de Belastingdienst.

Ga voor Winstwaker voor jouw boekhouding

De kans is groot dat je besloot een bedrijf te starten omdat je passie had voor een bepaald product of dienst, niet omdat je reikhalzend uitkeek naar de bijkomende financiële verplichtingen. Maar boekhouding en rekeningen zijn een verplicht bijeffect van het bezitten van een bedrijf, en hoe georganiseerder je kunt zijn, des te beter.

Je had je misschien voorgesteld dat je dagen zouden worden besteed aan precies datgene doen waar je van houdt, of dat nu het maken en verkopen van je eigen producten is of het leveren van een vriendelijke, op maat gemaakte dienst aan je lokale klanten. Maar zonder een boekhouder moet een groot deel van deze tijd worden besteed aan het bijhouden van je administratie en belasting. Daarom moet jij Winstwaker gebruiken om al jouw boekhoudverplichtingen over te nemen.

 

Veel ondernemers starten hun bedrijf vanuit passie voor hun product of dienst, niet vanwege de financiële verantwoordelijkheden die erbij komen kijken. Bij Winstwaker nemen we deze financiële zorg volledig uit handen. Niet alleen bieden we een volledige boekhoudservice; we zorgen ook voor maandelijkse rapportages en belastingefficiëntie adviezen om jouw jaarlijkse belastingaanslag te verlagen.

In Nederland zien bedrijfseigenaren de noodzaak van een boekhouder als een cruciale maandelijkse investering. Winstwaker onderscheidt zich door niet alleen concurrerende prijzen te bieden, maar ook door een allesomvattende service aan te bieden. Onze gekwalificeerde boekhouders zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van je verplichtingen en nemen alle boekhoudkundige taken op zich, van belastingaangifte tot salarisadministratie, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Maak tijd vrij en elimineer de dagelijkse last van het boekhouden.

Begin vandaag nog met Winstwaker!

Boekhoudservice voor eenmanszaken: Veelgestelde vragen

Welke boekhoudservices hebben eenmanszaken nodig?

Minimaal raden we je aan een boekhoudoplossing te vinden die je maandelijkse boekhouding kan beheren, waarmee je je inkomsten en uitgaven kunt registreren en indienen. We raden ook ten zeerste aan om samen te werken met een boekhoudkundig bedrijf dat je belastingaangiften kan indienen bij de Belastingdienst.

Hoeveel moet een eenmanszaak betalen voor boekhoudservices?

Als eenmanszaak telt elke cent, en je moet veel waar voor je geld krijgen als je investeert in een boekhoudservice. Het is moeilijk om een exacte prijs te bepalen die je moet betalen, aangezien eenmanszaken uniek zijn in hun individuele behoeften en doelen. Ons team van boekhouders kan een maandelijks betalingsplan op maat samenstellen op basis van de services die het beste bij jou passen.

Met welke soorten eenmanszaken werkt Winstwaker samen?

Of je nu een zelfstandige bent die onlangs een besloten vennootschap heeft opgezet, of je bent net begonnen, ons online boekhoudkundig bureau biedt een service op maat voor jou. Wij nemen het saaie werk op ons, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je onderneming naar beste kunnen.

Wat zijn boekhoudkundige diensten voor eenmanszaken?

Onze boekhouders bieden een reeks boekhoudkundige diensten voor eenmanszaken. Deze omvatten onze beheerde boekhoudservice, facturatiesoftware, belastingaangiften, managementrapportages, salarisadministratie, BTW-diensten en statutaire jaarrekeningen. Je kunt zoveel diensten kiezen als op jou van toepassing zijn uit deze lijst.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? We bespreken graag jouw situatie en suggereren de beste services om jouw onderneming te helpen zijn doelen te bereiken.

Is er een minimale contractperiode?

Nee, je bent niet gebonden aan een minimale contractperiode wanneer je je aanmeldt bij ons online boekhoudkundig bureau. Het enige wat je hoeft te doen is onze vooraf overeengekomen vaste maandelijkse vergoeding betalen. Je bent niet verplicht om voor een minimale periode met ons samen te werken.

Als ik Winstwaker halverwege het jaar verlaat, heb ik dan recht op een terugbetaling?

Nee. Als je Winstwaker halverwege het jaar verlaat en je hebt het einde van je boekjaar niet bereikt, heb je geen recht op restitutie voor de maanden dienstverlening waarvoor je al hebt betaald of het werk dat al voor je is uitgevoerd. Aangezien we een vast maandelijks tarief rekenen, niet een jaarlijks tarief, kun je simpelweg stoppen met betalen voor onze dienst aan het einde van de huidige maand.

Wat gebeurt er als ik halverwege het financiële jaar start met Winstwaker?

Je kunt halverwege het financiële jaar beginnen met ons boekhoudkundig bedrijf, dus maak je geen zorgen over wachten tot het begin van het volgende jaar! Het betekent alleen dat onze boekhouders moeten bijwerken met boekhouding en accounts om ze up-to-date te krijgen.

Je wordt in rekening gebracht voor de maanden inhaalwerk die nodig zijn, en zodra je bij bent, hoef je alleen maar een vast maandelijks bedrag te betalen voor onze dienst. We vragen alleen dat je minstens een jaar klant van Winstwaker bent geweest of het equivalent van 12 maandelijkse betalingen hebt gedaan om je jaarrekeningen en belastingaangiften te voltooien.

Wat als ik van boekhouder wil wisselen?

Als je van je oude boekhoudkundige firma naar ons overstapt, nog makkelijker! We nemen contact op met je huidige boekhouder en vragen hen om je administratie naar ons over te dragen. Je hoeft niet achter hen aan te zitten - wij regelen het proces van begin tot eind, zodat we alle informatie die we nodig hebben om in te loggen bij de Belastingdienst en jouw accounts namens jou te beheren, verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een online boekhoudservice voor eenmanszaken?

Onze boekhouders kunnen je gemoedsrust bieden dat je bedrijfsaccounts nauwkeurig en up-to-date zijn. Je kunt ook afscheid nemen van belastingaangiften als je met ons online boekhoudkundig bureau werkt, en we bieden je belastingefficiëntierapporten om je te helpen je algehele belastingfactuur te verlagen.

Het beste van alles, met Winstwaker betekent dat je tijd kunt besteden aan de dingen waar je van geniet in plaats van jezelf te stressen over je financiën.

Klaar om het beheer van je administratie, belasting en BTW-aangiftes te vereenvoudigen?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team en informeer hoe wij vandaag nog voor je boekhouding, administratie en belasting kunnen zorgen.

Wil je overstappen naar zorgeloos boekhouden?