Maandelijks abonnement boekhoudservices

Online boekhoudservices voor op succes gerichte bedrijven. Wij zijn de ervaren, toegewijde Nederlandse accountants die je kunt vertrouwen.

Stressvrije boekhoudservices voor start-ups, eenmanszaken, freelancers en kleine bedrijven. Ons hooggekwalificeerde en ervaren team van Nederlandse boekhouders beheert al je administratieve verplichtingen vanaf slechts €39/maand, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maak je nooit meer zorgen over je boekhouding, belastingen en het omgaan met de Belastingdienst.

 

Winstwaker biedt landelijke boekhoudkundige diensten voor het MKB, start-ups, eenmanszaken en freelancers. Of je nu op zoek bent naar specifieke boekhoudkundige diensten of een volledig abonnementspakket, ons op afstand werkende team van in Nederland gevestigde boekhouders biedt een dienst die is afgestemd op jouw behoeften.

Jouw maandelijkse abonnement zal inhouden:

Volledige boekhouding

Onze dienst voor volledige boekhouding neemt al jouw financiële administratie uit handen. Van het verwerken van facturen en banktransacties tot aan het opstellen van de balans en winst- en verliesrekening, wij zorgen voor een nauwkeurige en tijdige boekhouding. Zo kun je je volledig concentreren op het groeien van je bedrijf, terwijl wij de cijfers voor je in de gaten houden.

 

Factureringssoftware

Met onze facturerings software maak je eenvoudig en snel professionele facturen. De software is gebruiksvriendelijk en kan volledig worden geïntegreerd met je boekhoudsysteem, waardoor je administratieproces aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je financiën altijd up-to-date zijn.

Wettelijke jaarrekeningen

Wij zorgen voor de opmaak van je wettelijke jaarrekeningen, conform de laatste regelgeving en standaarden. Onze expertise garandeert dat je jaarrekeningen correct en tijdig worden ingediend. Dit is essentieel voor zowel interne als externe stakeholders, zoals aandeelhouders en financiële instellingen.

Loonadministratie

Onze loonadministratie dienst biedt een complete oplossing voor de verwerking van salarissen, inclusief het berekenen van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen. Wij zorgen ook voor de nodige aangiften bij de belastingdienst en andere instanties, waardoor je verzekerd bent van een foutloze loonadministratie.

Vennootschaps belasting

Wij adviseren en begeleiden je bij het optimaliseren van je vennootschapsbelasting, zodat je niet meer betaalt dan nodig. Onze experts staan klaar om je te helpen met belastingplanning, het indienen van de belastingaangifte en eventuele controles door de belastingdienst.

Belastingadvies

Ons team van belasting adviseurs biedt deskundig advies op maat, gericht op het minimaliseren van je belastinglasten en het benutten van alle beschikbare belastingvoordelen. Of het nu gaat om persoonlijke belastingplanning of bedrijfsfiscale strategieën, wij staan voor je klaar.

 

Inkomstenbelasting aangifte

Wij verzorgen je inkomsten belastingaangifte zorgvuldig en zorgen ervoor dat je profiteert van alle aftrekposten en belastingvoordelen. Onze service is gericht op zowel particulieren als ondernemers, om te zorgen voor een optimale belastingaangifte.

 

Webportaal

Ons geavanceerde webportaal biedt je 24/7 toegang tot je financiële gegevens en administratie. Met dit gebruiksvriendelijke platform kun je gemakkelijk documenten uploaden, je financiële overzichten inzien en communiceren met je persoonlijke adviseur. Zo heb je altijd en overal controle over je financiën.

Regel vandaag nog onze boekhoudservices

Als eigenaar van een bedrijf, aannemer of freelancer ken je de waarde van tijd beter dan wie dan ook.

Het regelen van je boekhouding wordt moeiteloos wanneer je kiest voor ons ervaren team. Wij nemen alle boekhoudtaken uit handen, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Ontdek hoe wij alles voor je doen; neem contact op voor een gratis consultatie.

Bedrijfsvormen die we helpen

Als een nationaal bedrijf biedt Winstwaker online boekhoudservices aan een diverse selectie van Nederlandse bedrijven.

Enkele van de bedrijfsvormen die we ondersteunen staan hieronder vermeld. Dit is geen uitputtende lijst; neem contact met ons op om te ontdekken hoe we onze service specifiek op jouw behoeften kunnen afstemmen

Eenmanszaak

Als eenmanszaak heb je al genoeg aan jouw hoofd. Wij nemen alle administratieve en boekhoudkundige taken van je over, zodat je zich volledig kunt richten op jouw passie en het laten groeien van jouw onderneming. Van facturatie tot belastingaangiftes, alles wordt voor je geregeld, zodat jij zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie.

How to succeed as a small business in a recession

Besloten Vennootschap (BV)

Voor besloten vennootschappen bieden we een complete financiële managementdienst, waarbij we alle administratieve en boekhoudkundige verantwoordelijkheden op ons nemen. Dit omvat alles van dagelijkse boekhouding tot jaarrekeningen en belastingaangiftes, zodat het managementteam zich kan focussen op het leiden van de onderneming met de zekerheid dat de financiën in deskundige handen zijn.

Vennootschap onder firma (vof)

In een vennootschap onder firma is samenwerking de sleutel, maar de financiële administratie hoef je niet samen te dragen. Wij nemen alle boekhoudkundige taken en belastingverplichtingen volledig uit handen, zodat jij en jouw partners zich kunnen concentreren op de operationele en strategische groei van jullie bedrijf, zonder afgeleid te worden door de financiën.

Stichting

Wij begrijpen de unieke uitdagingen van stichtingen en non-profitorganisaties. Daarom nemen wij alle financiële administratie uit handen, van fondsenwerving tot financiële rapportage en verantwoording. Dit zorgt ervoor dat je je volledig kunt wijden aan jouw missie, terwijl wij zorgen voor financiële transparantie en compliance.

Maatschap

Voor maatschappen, waar professionals hun krachten bundelen, bieden wij volledige ondersteuning op het gebied van financiële administratie. We nemen alle boekhoudkundige taken, van inkomstenverdeling tot belastingaangiftes, uit handen. Zo kun je je samen met jouw partners concentreren op de praktijkvoering en het leveren van hoogwaardige diensten, terwijl wij zorgen voor een solide financiële basis.

Year end accounts

Commanditaire Vennootschap (CV)

Speciaal voor commanditaire vennootschappen, waar stille vennoten investeren zonder dagelijkse bedrijfsvoering, bieden wij complete financiële en administratieve diensten. Wij beheren de complexiteit van de financiële administratie, zorgen voor transparantie naar alle vennoten en nemen alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen uit handen. Zo kun je je richten op de groei en ontwikkeling van jouw onderneming, met de zekerheid dat jouw financiën vakkundig worden beheerd.

Hoe onze boekhoudservice werkt:

We hebben onze zakelijke zo ontworpen dat deze voor jou zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk is. We begrijpen dat wanneer je jouw boekhouding uitbesteedt aan een professional, je erop wilt vertrouwen dat jouw boekhouder zelf elk aspect van het werk aanpakt. Zo kun jij je zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Met onze service ben je verzekerd van een deskundige aanpak, waarbij we proactief te werk gaan om jouw financiële administratie naadloos en efficiënt te beheren.

 • Stuur ons jouw documenten (via het webportaal of per e-mail). Je kunt facturen versturen vanuit het portaal en direct koppelen aan je bankrekening.
 • Jouw boekhouding, salarisverwerking, bankreconciliaties en BTW-aangiftes worden volledig door ons verzorgd.
 • Elke maand ontvang je van jouw boekhouder de accountoverzichten en consultatie.
 • Aan het einde van het boekjaar verzorgen wij al je aangiften en dienen deze in bij de Kamer van Koophandel en/of de Belastingdienst.

Snel en simpel facturatieprogramma

Maak en volg facturen met slechts een paar tikken.

Wanneer je een klus hebt afgerond, kun je met het Winstwaker portaal direct vanaf je desktop of mobiele apparaat een professionele factuur versturen.

Met ons eenvoudige, aanpasbare facturatiehulpmiddel kun je:

 • Facturen versturen vanaf elk apparaat
 • Eenvoudig klanten toevoegen
 • Herinneringen sturen naar laatbetalers
 • Overzichten creëren
 • Bijhouden hoeveel geld je nog krijgt
Fiscaal digitaal. Are you ready? Image shows digital record keeping

Dien je documenten op jouw manier bij ons in

Twee eenvoudige manieren om ons jouw papierwerk te sturen zodat wij de boekhouding voor je kunnen verzorgen.

Gebruik ons webportaal

Voor wie digitaal wil zijn, biedt ons webportaal een snelle, probleemloze en beveiligde oplossing voor het indienen van jouw papierwerk.

Example of digital record keeping for Fiscaal digitaal

E-mail het naar ons

Je kan ook eenvoudig je papierwerk naar ons mailen, als je niet via het portaal wilt indienen, vooral als je de voorkeur geeft aan de vertrouwdheid van e-mail.

Winstwaker send us your documents in a freepost envelope

Winstwaker administratieve diensten

Bij Winstwaker begrijpen we dat freelancers en bedrijfseigenaren gedreven worden door een passie voor het werk dat ze doen. Het is zeldzaam dat een zelfstandige ondernemer of bedrijfsdirecteur enthousiast wordt van het beheren van jaarrekeningen of belastingen, maar deze taken zijn een onvermijdelijk aspect van zelfstandig werken.

Ons team van gecertificeerde boekhouders biedt volledige ondersteuning bij alle boekhoudkundige en administratieve taken, waardoor de last van het zelf runnen van een bedrijf wordt verlicht. Wij nemen alle aspecten van boekhouding en administratie voor onze rekening, aangepast aan elk bedrijfsmodel, type en sector.

Of je nu een zzp'er, een ontwikkelend bedrijf of een start-up bent, je kunt aanzienlijk profiteren van onze abonnementsservice voor boekhouding, die probleemoplossing en praktisch advies biedt. Wij zorgen volledig voor de boekhouding, zodat er geen verwarring bestaat over wie wat doet.

Wij beheren alles met betrekking tot de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst voor jou. Met onze gebruiksvriendelijke online boekhoudsoftware helpen we met alles van belastingplanning tot het vereenvoudigen van de facturatie. Wij stellen ook rapporten op en berekenen de BTW namens jou. We evalueren de behoeften van je bedrijf en bepalen exact wat het beste bij je past, waarbij we duidelijk maken dat wij alle boekhoudkundige taken voor onze rekening nemen.

Wat je bedrijfstype ook is, als je op zoek bent naar een kwalitatieve dienst, vind je die bij Winstwaker. Onze gecertificeerde boekhouders bieden een perfecte combinatie van diensten om je te helpen geld te besparen en een succesvol bedrijf op te bouwen, met de zekerheid dat alle boekhoudkundige taken door ons worden verzorgd.

FAQs

Welke boekhoudkundige diensten bieden jullie aan?

Ons team biedt een breed spectrum aan boekhoudkundige diensten en ondersteuning, inclusief loonadministratie, BTW-aangifte, beheerde boekhouding, accountsbeheer, belastingaangifte en facturatie.

Is er een minimale contractperiode?

Nee. Er is geen minimale contractperiode of verplichting. Je betaalt simpelweg een vast maandelijks tarief, en je hebt geen verplichting om je voor een bepaalde tijd aan onze boekhoudkundige diensten voor bedrijven te binden.

Wat gebeurt er als ik niet al mijn inkomsten opgeef?

Als je je inkomsten niet nauwkeurig opgeeft, loop je waarschijnlijk het risico op een boete van de belastingdienst. Daarom raden we aan om een boekhoudkantoor te kiezen dat een kwaliteitsservice biedt, zoals Winstwaker, om je te ondersteunen bij het beheren van je financiën - vooral als je een nieuw bedrijf of freelancer bent.

Heb ik recht op een terugbetaling voor voorgaande maanden als ik Winstwaker halverwege het jaar verlaat?

Nee. Als je Winstwaker halverwege het jaar verlaat en je bedrijfsjaareinde nog niet hebt bereikt, kunnen we je niet terugbetalen voor de maanden waarin we je hebben geadviseerd en namens jou hebben gehandeld. We bieden geen restituties voor werk dat al is uitgevoerd en aan je is geretourneerd.

Wat gebeurt er als ik me halverwege het financiële jaar inschrijf voor jullie boekhoudkundige dienst voor bedrijven?

Als je je halverwege je financiële jaar bij ons inschrijft, zullen onze boekhouders waarschijnlijk een inhaalslag moeten maken met je boekhouding en accounts om ze up-to-date te krijgen.

Als je financiële jaar bijvoorbeeld in april begint en je schrijft je in juli bij Winstwaker in, dan zal je eerste betaling 4 x het maandelijkse tarief zijn om april, mei, juni en juli te dekken. Maak je geen zorgen - je kunt je inhaalbetaling over de eerste drie maanden van je contract spreiden als je dat wilt.

Zodra je bij bent, hoef je alleen maar een vast maandelijks bedrag te betalen voor onze ondersteuning. Om je jaarafsluiting en belastingaangiften te kunnen voltooien, vragen we simpelweg dat je een jaar lang klant bij Winstwaker bent geweest of het equivalent van 12 maandelijkse betalingen hebt gedaan.

Krijg ik een toegewijde boekhouder?

Natuurlijk! Je krijgt een toegewijde boekhouder en belastingadviseur toegewezen wanneer je kiest voor onze boekhoudkundige diensten voor bedrijven. Deze boekhouder zal altijd jouw accounts en belastingen beheren en is beschikbaar om eventuele doorlopende vragen te beantwoorden. Veel boekhouders verdelen hun klanten onder meerdere medewerkers. Echter, we hebben gevonden dat het gebruik van een toegewijde boekhouder per klant ons helpt de ideale oplossing voor verschillende bedrijfsbehoeften te bieden.

Hoeveel verantwoordelijkheid nemen jullie op je?

Alles! Wij communiceren namens onze klanten met de Belastingdienst en dienen al hun digitale aangiftes in. Als we belangrijke informatie ontvangen die je moet weten, kun je op ons rekenen om je op de hoogte te houden.

Zijn mijn jaarafsluitingsaccounts inbegrepen in de maandelijkse prijs?

Ja. De vaste maandelijkse prijs omvat al je wettelijke eisen voor het einde van het jaar en belastingaangiftes, evenals je maandelijkse boekhouding, managementaccounts, loonadministratie, BTW en andere diensten die je hebt geselecteerd in je directe offerte. Dit wordt allemaal uiteengezet in de algemene voorwaarden die je ontvangt wanneer je bedrijf zich inschrijft bij Winstwaker.

Welke gegevens hebben jullie van mij nodig?

Wanneer je met ons samenwerkt, zullen onze gecertificeerde boekhouders de volgende gegevens van je nodig hebben:

 • Je volledige naam en ID (rijbewijs of paspoort)
 • Je geboortedatum
 • Je huidige adres en bewijs dat je daar woont
 • Je mobiele en/of vaste telefoonnummer
 • Je BSN (Burgerservicenummer)
 • Je bedrijfsnaam en -nummer
 • Je btw-nummer
 • Documentatie van je vorige belastingaangifte

Sommige van deze gegevens zijn misschien niet op jou van toepassing, en dat is prima. We laten je weten wat we nodig hebben wanneer we contact met je opnemen.

Is het moeilijk om van boekhouder te wisselen?

Helemaal niet. Als je overstapt van een oude boekhouder, zullen wij het proces voor je afhandelen. Gewoonlijk houdt dit in dat we je vorige boekhouders schrijven om de overdracht van je documentatie naar ons online te regelen. We sturen je dan een overeenkomstbrief, en je zult moeten bevestigen dat je blij bent dat we voor je in bepaalde gebieden kunnen optreden.

Hoe kan ik beginnen?

Als je graag je boekhoudkundige verantwoordelijkheden aan ons wilt overdragen, vul dan simpelweg je gegevens in hier om direct online een offerte te krijgen. Als je tevreden bent om verder te gaan, kunnen we dan een gratis consultatie regelen om je vereisten te bespreken met een van onze deskundige boekhouders. We voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om te beginnen.

Maak kennis met jouw nieuwe boekhoudteam

Met ons deskundig team van boekhouders die de gegevens voor je verwerken, kun je doorgaan met het runnen van je bedrijf. Je hebt de gemoedsrust dat getrainde experts alles voor je afhandelen - dus als de Belastingdienst besluit een onderzoek te starten, kun je 's nachts rustig slapen in de wetenschap dat je niet per ongeluk een uitgave hebt geclaimd die niet is toegestaan, of vergeten bent om wat inkomsten op te geven in je belastingaangifte.

Winstwaker meet our team of expert accountants

Duizenden tevreden klanten

Winstwaker wordt door duizenden klanten in Nederland beschouwd als de beste boekhouders, en onze webapp als het beste hulpmiddel voor het indienen, scannen en factureren van bonnen. We hebben boekhouding en accountbeheer voor duizenden bedrijven vereenvoudigd, door een snelle en eenvoudige manier te bieden om elke bon om te zetten in een digitale versie.

Klanten zijn dol op ons omdat we een eenvoudige online ruimte bieden voor het toevoegen, volgen en opslaan van gegevens. Ontdek wat je mist en meld je vandaag nog aan voor onze app voor het scannen van bonnen.

Toegewijde Experts

Niet alle apps voor het scannen van bonnen koppelen je aan je eigen toegewijde boekhouder. Wanneer je je aanmeldt bij Winstwaker, kun je erop vertrouwen dat je boekhouding wordt verzorgd door een van onze hooggekwalificeerde boekhoudkundige experts.

Geen last-minute haast om je belastingen in te dienen – wij houden je financiën bij in de aanloop naar het belastingseizoen, wat je uren aan gedoe bespaart. Het enige wat je hoeft te doen, is ons je bonnen sturen.

Op zoek naar een nieuwe boekhouder?

Als bedrijfseigenaar, freelancer of aannemer is vrije tijd kostbaar. Het wisselen van boekhouder is misschien geen prioriteit en wordt vaak naar de onderkant van de "to-do" lijst verschoven. Overstappen van boekhouder met Winstwaker is eenvoudiger dan je misschien denkt.

Heb je slechts een eenmalige dienst nodig?

Als je alleen je basiscompliance nodig hebt zonder het advies en de ondersteuning van een boekhouder gedurende het jaar, dan zijn onze eenmalige pakketten precies wat je nodig hebt!

Eenmalige boekhoudpakketten

Inkomstenbelasting aangifte

Laat de stress van inkomstenbelastingaangifte aan ons over. Vanaf slechts €125 nemen wij deze zorg uit handen, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is - je bedrijf.

Omzetbelasting aangifte

Verzeker jezelf van een correcte omzetbelastingaangifte zonder kopzorgen. Vanaf €25 per aangifte zorgen wij dat alles op tijd en correct wordt ingediend.

Dormant company accounts

Boekhoudkundige gezondheidscheck

Is je boekhouding zo efficiënt mogelijk? Laat ons een boekhoudkundige gezondheidscheck doen vanaf €300 en ontvang persoonlijk advies voor optimalisatie.

 

 

Digitale Facturatie-oplossingen

Stap over op digitale facturatie en bespaar tijd. Onze dienst, vanaf €150, helpt je bij het opzetten van een gestroomlijnd en automatisch facturatiesysteem.

Laten we praten over zorgeloze boekhouding & belasting

We bespreken graag met jou onze abonnementsservice voor administratieve diensten en hoe eenvoudig het is om een zorgeloos leven te leiden als het gaat om boekhouding & belasting. Wij doen de cijfers, zodat jij dat niet hoeft te doen!

Wil je overstappen naar zorgeloos boekhouden?