Boekhouding voor Maatschap

Als je werkt via een Maatschap, dan weet je dat je het beste van twee werelden krijgt van een BV en een Vennootschap. Nou, als we zeggen 'het beste van twee werelden' bedoelen we dubbel het boekhoudwerk!

Een Maatschap moet rekeningen en andere wettelijke aangiftes indienen bij de Kamer van Koophandel. Ze moeten ook een vennootschapsbelastingaangifte indienen bij de Belastingdienst. En dan moet elke partner een eigen aangifte inkomstenbelasting indienen. Dat is veel werk!

Boekhoud ondersteuning voor Maatschap

Winstwaker is speciaal gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van bedrijven zoals die van jou. We weten dat je je geen zorgen wilt maken over het doen van je boekhouding of het indienen van je belastingaangiftes. We begrijpen dat brieven van de Belastingdienst ontmoedigend kunnen zijn en je afleiden van het belangrijke werk van het runnen van je Maatschap.

Als je een bedrijf runt via een Maatschap, dan is het van vitaal belang dat je je kunt concentreren op dat, en alleen dat. Je hoeft je tijd niet te besteden aan zorgen maken over de verschillende belastingaangiftes, rekeningen en indieningsdeadlines die het runnen van een Maatschap met zich meebrengt.

Boekhoudservice

Wanneer je geabonneerd bent op onze boekhoudservice, hoef je ons alleen je documenten te geven (via onze app of in onze gratis postenveloppen) en wij regelen verder absoluut alles voor je.

Je bent vrij om aanvullende software te gebruiken als dat jouw voorkeur heeft, maar we zullen je nooit dwingen om software te gebruiken die a) extra geld kost en b) je kostbare tijd in beslag neemt.

Toegewijde Boekhouder

Je hebt het hele jaar toegang tot je eigen toegewijde boekhouder. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat je nooit een indieningsdeadline mist, dat je administratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en dat we alles doen wat we kunnen om de belastinginspecteur buiten de deur te houden.

Ons abonnement biedt je volledige gemoedsrust dat je cijfers worden behandeld door hooggekwalificeerde en ervaren boekhouders. Zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent!

Wil je overstappen naar zorgeloos boekhouden?