Stressvrije boekhoudservice voor het MKB

Van bakkers tot adviseurs, iedereen is voorzien.

Onze maandelijkse abonnementsservice voor boekhouding betekent dat elke onderneming onze diensten kan gebruiken vanaf slechts €39 per maand + BTW. Van het bieden van belastingadvies tot het volledig verzorgen van je belastingaangiftes; wij nemen alle zorgen uit handen van ondernemers die hun eigen financiën beheren. Zodra je geabonneerd bent op onze veelvuldig bekroonde service, wil je nooit meer terug.

Soorten bedrijfsvormen die we helpen

Eenmanszaak

Wij nemen je administratieve en boekhoudkundige taken over, zodat je je kunt focussen op wat je het liefste doet. Boekhouding, belastingaangiftes en meer, zonder zorgen voor jou.

 

 

Besloten Vennootschap (BV)

Compleet financieel management, van dagelijkse boekhouding tot belastingaangiftes, zodat het management zich kan richten op leiderschap met financiële zekerheid.

Vennootschap onder firma (vof)

Samenwerking zonder de last van financiën; wij beheren alle boekhoudkundige en belastingverplichtingen, zodat focus blijft op operationele en strategische groei.

Stichting

Specifieke ondersteuning voor stichtingen, van fondsenwerving tot financiële rapportage, voor volledige toewijding aan jouw missie met gewaarborgde financiële transparantie en compliance.

 

 

Maatschap

Ondersteuning voor professionals die samenwerken, met diensten variërend van inkomstenverdeling tot belastingaangiftes, zodat de focus op praktijkvoering en dienstverlening blijft.

 

 

Commanditaire Vennootschap (CV)

Voor CV's bieden wij een totaalpakket aan financiële en administratieve diensten, beheren de complexiteit en zorgen voor transparantie, zodat de focus op groei en ontwikkeling kan blijven.

Wil je overstappen naar zorgeloos boekhouden?